O nama


TrendSoft je porodična firma osnovana pre više od 20 godina, tačnije 1991. godine. sa namerom da se bavi izradom aplikativnog softvera. Nastala je izdvajanjem iz knjigovodstvene agencije Trend za koju je uradila aplikativni softver za knjigovodstvene usluge i koja je takođe porodično vlasništvo.

Kroz dugogodišnji rad, bili smo angažovani na celoj teritoriji republike Srbije (od Zaječara do Subotice). I danas pokrivamo dobar deo korisnika širom zemlje, što iz oblasti aplikativnog softvera, ili knjigovodstvenih usluga ili pak i jedno i drugo.

Softver koji smo uradili pokriva oblast knjigovodstva preduzetnika malih, srednjih i velikih preduzeća i uz izmene platforme (prelaska na Windows okruženje), softver i dan danas radi kod naših komintenata i u našoj agenciji za knjigovodstvene usluge.

Dugogodišnjim radom u oblasti knjigovodstva ugradili smo sve moguće zahteve iz navedene oblasti u softver za knjigovodstvo.

Pored softvera za knjigovodstvo koji u sebi obuhvata robno-materijalno, finansijsko knjigovodstvo, obračun ličnih dohodaka kao i program za prosto knjigovodstvo, sve pripadajuće poslovne knjige i obrasce, uradili smo i softver POS kasu, namenjen svim maloprodajnim i ugostiteljskim objektima bez obzira na delatnost kojom se bavi.

Dostupni smo i za izradu softvera po zahtevu korisnika bez obzira na delatnost.